Powered By Blogger

Translate

Το Βραβείο Μου

Το Βραβείο Μου

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Butterfly With Broken Wings

Λίγους αιώνες πριν...
...Σε ένα ξεχασμένο ηλιακό σύστημα , χαμένο και απομονωμένο στην άκρη του σύμπαντος...
Υπήρχε ένα ουράνιο σώμα , που το αποκαλούμε πλανήτης...
Ο πλανήτης αυτός , ήταν ένας από τους πρώτους που δημιουργήθηκαν...
Πρωτοδημιιουργήθηκε περίπου πριν από 42.978.542 Δις. χιλιετίες...

...Εκεί λοιπόν,ο ήλιος δεν βρισκόταν , ούτε μακριά ... αλλά ούτε και κοντά σ' αυτόν , και έτσι μ ' αυτές τις συνθήκες ...Μπορούσε κάποιος να μείνει εκεί!
Ήταν ένας ξεχωριστός πλανήτης αυτός , δεν υπήρχαν θάλασσες και δέντρα ,
ούτε σπίτια και πολυκατοικίες...
Το χώμα όπως το ξέρουμε , δεν υπήρχε εκεί. Αλλά υπήρχε μια ουσία , που ήταν αντιβαριτική , δηλαδή κάποιος που θα πάταγε εκεί , θα μπορούσε να πετάξει , χωρίς να τον επηρεάζει η βαρύτητα.Τα δέντρα ...δεν υπήρχαν.Είχαν αντικατασταθεί από πελώρια φυτά , που ξεπερνούσαν τα 180 μέτρα , και αυτά θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν τα σπίτια των κατοίκων του πλανήτη , διότι είχαν την κατάλληλη θερμοκρασία για να ζήσει κάποιος.
Οι ανθρωπινή μορφή δεν είχε εξελιχθεί ακόμα.Το μόνο που υπήρχε ήταν διάφορα έντομα , άλλα δεν ήταν όπως τα ξέρουμε εμείς , ήταν πολύ πιο εξελιγμένα.
Οι μέρες και τα χρόνια περνούσαν...και η ζωή του πλανήτη άρχισε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει...διάφορες μορφές άρχιζαν να εξελίσσονται και ο πληθυσμός του πλανήτη όλο και μεγάλωνε.

Το πιο σημαντικό ων του πλανήτη όμως...ήταν η πεταλούδα.

Στις μέρες μας , οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι πεταλούδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο..και το μόνο που τους κάνει να ασχολούνται μαζί της είναι τα εντυπωσιακά χρώματα των φτερών της.
Σε εκείνο τον πλανήτη όμως ήταν κάτι πολύ σημαντικό...Τα χρωματιστά φτερά της ήταν με κάποιο τρόπο μαγικά...Ο ήλιος όταν ερχόταν σε επαφή μ' αυτά , με κάποιο μαγικό τρόπο άνθιζε και ένα λουλούδι.Τα λουλούδια ήταν η πιο απαραίτητη ζωή , διότι πρόσφεραν στον πλανήτη R-57 ( ουσία που έδινε την ικανότητα να αναπνέουν τα όντα του πλανήτη).


Με λίγα λόγια η πεταλούδα ήταν και η ζωή του πλανήτη...


Πριν από 6 δισεκατομμύρια χρόνια...κάτι κακό συνέβει εκεί. Ο ήλιος , είχε απομακρυνθεί πάρα πολύ από τον πλανήτη , διότι δεν βρισκόταν σε σταθερή τροχιά και ανα αιώνα , η θερμοκρασία του πλανήτη έπεφτε κατά μισό βαθμό κελσίου.Κάποια στιγμή ήταν γραφτό να γίνει αυτή η καταστροφή...

Τα ΠΑΝΤΑ , είχαν παγώσει στον πλανήτη διότι κανένας δεν μπορούσε να ζήσει στους -130 βαθμούς Κελσίου.Τα πάντα ήταν κρυσταλλωμένα και ο πλανήτης είχε μετατραπεί σε μία γιγάντια μάζα πάγου.
Η πεταλούδα όμως...ήτανε το πιο σημαντικό ων όπως είπα και πιο πριν...και ο οργανισμός της , ήταν σχεδιασμένος να ζει για 1 ημέρα αφότου πεθάνει...
Όλες οι πεταλούδες είχαν πεθάνει διαπαντός.Πάρα μόνο η τελευταία ... είχε 10 λεπτά ζωής.
Κάτι φανταστικό όμως συνέβη....
Με αυτήν την ελάχιστη δύναμη που είχε , τα έδωσε όλα και κατάφερε να ξεπαγώσει τα φτερά της , έβαλε τόση δύναμη που κατάφερε να σπάσει τον πάγο...Εκείνη τη στιγμή όπου και να κοίταγες υπήρχε άσπρο και γκρι.Αλλά μόλις η πεταλούδα άνοιξε τα φτερά της φωτίστηκε όλο το μέρος...
Η ενέργεια της πεταλούδας είχε αυξηθεί κατά πολύ.Μετά έβαλε ακόμη πιο πολύ δύναμη και ξεπάγωσε και το σώμα της, Μπορούσε να πετάξει!Με όλη της την ταχύτητα κατευθύνονταν προς τον ήλιο.Βρισκόταν σε ένα αγώνα ζωής και θανάτου...
Της είχαν απομείνει 2 λεπτά ζωής.Πέταγε τόσο γρήγορα όσο κανένα άλλο ων θα μπορούσε.Της είχαν μείνει 20 δευτερόλεπτα...

Ξαφνικά δημιουργήθηκε μια λάμψη γύρω από τα φτερά της.Βρισκόταν στην κατάλληλη απόσταση για να έρθουν τα φτερά σε επαφή με τον ήλιο.Όμως κάτι παράξενο συνέβη τότε...Τα φτερά της βγήκαν από το σώμα της , και άρχισαν να περιστρέφονται με εξωφρενική ταχύτητα γύρω από τον εαυτό τους.Ανυψώνονταν σιγά σιγά στον ουρανό.Και άρχισαν να βγάζουν πολύχρωμους φωτισμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη ακόμα και έξω στο διάστημα.Τρύπησαν την ατμόσφαιρα του πλανήτη και δημιούργησαν μια τρύπα.Έπειτα διασκορπίστηκαν  έξω στο διάστημα και με ταχύτητα φωτός κατευθύνονταν προς τον ήλιο.Αργότερα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα έφτασαν τον ήλιο,τον αγκάλιασαν και τον τράβηξαν προς τον πλανήτη.Φαίνεται απίστευτο αλλά ήταν αληθινό.Ο πάγος άρχισε να λιώνει και τα πάντα έρχονταν στην κανονική τους θέση.Η πεταλούδα δεν πέθανε.Αλλά είχε μείνει χωρίς φτερά.Τα χρόνια πέρασαν και η επόμενες πεταλούδες συνέχιζαν να κάνουν τη δουλειά τους και να δημιουργούν λουλούδια.Ο πλανήτης ήταν ξανά ένα φιλόξενο μέρος.Πέρασαν αρκετοί αιώνες και η πεταλούδα όμως δεν είχε πεθάνει.Είχε κάτι μαγικό στην ψυχή της που την έκανε αθάνατη.Τα φτερά της μεγάλωσαν ξανά με το χρόνο , αλλά είχαν χάσει το χρώμα τους, διότι βρισκόταν στην καρδιά του ήλιου , και δεν τον άφηναν να κουνηθεί για να μην ξαναγίνει αυτή η καταστροφή.

Την αλήθεια την κρατάω για το τέλος...
Αυτός ο πλανήτης ήταν ....
Η Γη.

Γι' αυτό άμα δείτε μια πεταλούδα της μέρας,χωρίς χρώμα στα φτερά της.Να ξέρετε ότι ήταν αυτή η ηρωική πεταλούδα που  έσωσε τον πλανήτη σου!

Made By : ~StarPirate~

7 σχόλια:

Levina είπε...

Kάποτε ο κήπος μου είχε πολλές πεταλούδες, μου άρεσε να κάθομαι να τις χαζεύω , να κυνηγάω τις γάτες που τις κυνηγούσαν... πέρσι δεν θυμάμαι αν είδα καμία, φέτος ... ούτε μια ! Ούτε τόσες μέλισσες όπως παλιά !
Τι θλιβερό!!

Unknown είπε...

Πράγματι Levina...αυτό είναι αλήθεια! Και ευχαριστώ πολύ που ήσουν η πρώτη που σχολίασε :-)
StarPirate

xristina είπε...

καταπληκτική ιστορία...εύγε...!!!
Star Pirate...πόσα χρώματα και εικόνες, μπράβο!!!

κοίτα τι μπορεί να κάνει ακόμα και το ποιό μικρό πλασματάκι του κόσμου και τι μεγάλη ψυχή μπορεί να έχει

την καλησπέρα μου

συγχαρητήρια για το βραβείο σου...το άξιζες...!!!

issallos είπε...

ω..Star Pirate..!!!

δημιουργεις....!!!
και μας κανεις να ακολοθουμε τον ρυθμο της καινουριας ιστοριας σου...!!!!
Πολυ καλο...!!!!
σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας !!!!

να μας το φερεις στο φορουμ... να το δειξεις και στους αλλους.....!!!!!

xristina είπε...

άι star pirate...κανε κανένα post να έχουμε να διαβάζουμε...

Ελένη Φλογερά είπε...

Εξαιρετική η πεταλούδα σου! Με τα μαγικά φτερά της σίγουρα άγγιξε και τις χορδές της φαντασίας σου που πέταξε πολύ ψηλά...

Memaria είπε...

Ούτε εγώ βλέπω πολλές πεταλούδες τελευταία, αλλά θα έχω πάντα το νου μου μήπως δω την ηρωική πεταλούδα σου..

Electricity Lightning