Powered By Blogger

Translate

Το Βραβείο Μου

Το Βραβείο Μου

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Χωρικός και το ταξίδι του στο μέρος ???


Κάποτε γύρω στο 1950...σε ένα μικρό χωριό δίπλα από το Πουέρτο Ρίκο , ζούσε ένας χωρικός μαζί με την οικογένειά του.Η ώρα ήταν 7 και ο ήλιος έδυε. Εκείνη την ημέρα έβρεχε καταρρακτωδώς  γι'αυτό όλοι βρισκόταν στα σπίτια τους.
Η γυναίκα του χωρικού όμως είχε πάει να αγοράσει ψωμί από τον φούρνο...αλλά επειδή ο φούρνος ήταν μακριά...την περιμένανε για να φάνε το βραδινό τους όλοι μαζί...
        Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός ήχος... κάποιος χτύπαγε επίμονα την πόρτα.Όλοι είχαν την απορία..."ποιος να είναι άραγε?".Ο χωρικός αντιστάθηκε να ανοίξει για λίγο  γιατί σκέφτηκε...αφού η γυναίκα του είχε κλειδιά γιατί να χτυπήσει την πόρτα?Τέλος πάντων ο χωρικός άνοιξε...ήταν η γυναίκα του με ένα ύφος πολύ ταραγμένο και φοβισμένο...Τον πήρε και τον τράβηξε λέγοντάς του.."Γρήγορα γρήγορα πρέπει να το δεις αυτό!!"Τρέχαν τρέχαν ... ξαφνικά είδαν στα σύννεφα πολύ παράξενους σχηματισμούς και τον ουρανό να αλλάζει πολύ γρήγορα χρώματα! Ο χωρικός είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό...Ξαφνικά ακούστηκε μία φωνή:" Ήρθε το τέλος του κόσμου!!!!! ". Όλοι πανικοβλήθηκαν και έτρεχαν να σωθούν ... 
            Ο χωρικός όμως δεν το σκέφτηκε για πολύ και πήρε την οικογένειά του στην βάρκα του... Και άρχισε να κάνει κουπί και κουπί...και κουπί στο πουθενά μήπως και σωθούν...Είχαν φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν έβλεπες τίποτα στον ορίζοντα.
           Η πείνα ήταν φοβερή ... η προμήθειες δεν έφταναν . Η γυναίκα είπε στον χωρικό ... " είμαστε καταδικασμένη! " Ο χωρικός της απάντησε να μην φοβάται και ότι ξέρει που πάει. Η γυναίκα μετά από λίγο είπε " που πάμε ακριβώς?¨" ο χωρικός της είπε ότι οι τελευταίες λέξεις του παππού του  πριν πεθάνει ήταν: Γιε μου...ακολούθησε τον ήλιο την ημέρα και στρίψε προς την μεγάλη Άρκτο το βράδυ. Και ο χωρικός ακολουθούσε τους αστερισμούς προσεκτικά.Μετά από μισή ώρα μπροστά τους βρέθηκε ένα σφαιροειδές αντικείμενο με μία τρύπα στη μέση :
 Ο Χωρικός χαρούμενος για την ανακάλυψη του ετοιμάστηκε να εισχωρήσει στην πύλη
                                             Συνεχίζετε  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Electricity Lightning